JULIANADORP - De vrouwen van Winkel hebben zich zondagmiddag zoals verwacht geplaatst voor de volgende bekerronde. Met een doelsaldo van 23-0 kon er al weinig meer mis gaan voor het team van trainer/coach John Bijvoet, al was de wedstrijd bij JVC er niet een om over naar huis te schrijven

.Elftalleidster Marijne Euser vertelde na afloop: 'Wellicht was er na de vorige uitslagen wat onderschatting want het was allemaal niet best. We kwamen in de 19e minuut op voorsprong door een eigen doelpunt van JVC, maar ook daarna viel het bar tegen.' Vlak voor tijd besloot de scheidsrechter om het duel zelfs nog even te staken, en nadat de wedstrijd na vijf minuten hervat werd scoorde JVC in blessuretijd de gelijkmaker. 'Gauw vergeten en richten op de competitie', aldus Euser. 'Hopelijk staan ze nu weer met beide voetjes op de grond en op scherp voor de competitie.'

Voor Winkel begint de competitie overigens een week later vanwege het naderende bloemencorso. Op zondag 30 september trappen de vrouwen thuis tegen Sporting '70 af.