WARMENHUIZEN - VIOS, dat na vier gelijke spelen nog altijd op de eerste zege wacht, blijft in de onderste regionen van de eerste klasse bivakkeren na een 0-2 nederlaag tegen directe concurrent ASV De Dijk.

De Amsterdammers hadden voorafgaand aan het duel slechts één punt meer dan de formatie van trainer Jurg Bosman, waardoor een zege de thuisploeg een stuk verder had kunnen helpen. Bosman heeft door tal van blessures echter nog altijd een smalle selectie tot zijn beschikking die ondanks dat men vol de strijd aanging geen vuist kon maken tegen de gasten. In de eerste helft leverde dat nog wel mogelijkheden op, onder meer oor Joey Ooijevaar, maar na de rust zakte VIOS ver terug.

ASV De Dijk profiteerde daar dankbaar van en wist in de laatste twintig minuten middels twee treffers van Croes de punten mee te nemen. Komende zondag gaat VIOS op bezoek bij SV Hoofddorp.