URSEM - Knotsgek, veel anders kan de wedstrijd tussen SC Dynamo en Schagen United in 3A niet omschreven worden. De toeschouwers zagen liefst elf doelpunten en twee rode kaarten in een duel die werd gewonnen door de thuisploeg: 6-5.

Nu is de uitslag al opmerkelijk, maar dat kan ook gezegd worden van het scoreverloop. SC Dynamo kende namelijk een bliksemstart en stond bij rust al op een eclatante 5-0 voorsprong door doelpunten van Mike van der Velden, Bonno Roelofsen, Jasper Knijn en Joost Huting (2x).

Of het niet gekker kon, kwam Schagen United van trainer Hans de Koning echter terug in de wedstrijd. Allereerst via twee doelpunten van Sören Prins en vervolgens vonden Jild Wardenaar en Robbert-Jan Klein het net. Zowel Wardenaar als Klein konden echter ook met rood vertrekken, volgens De Koning ontrecht. Met negen tegen elf leken de gasten toch een punt te kunnen akken toen Robin Schouwvlieger de 5-5 liet aantekenen, maar in blessuretijd was het Vander Velden die met zijn tweede het bizarre duel besliste.