DEN HELDER - FC Den Helder is koploper Always Forward tot op drie punten genaderd nadat men het inhaalduel tegen Hollandia T met 4-2 heeft weten te winnen. De ploeg van trainer Ben de Visser moest daarvoor wel tweemaal een achterstand ongedaan maken.

FC Den Helder had vanaf het eerste fluitsignaal een duidelijk veldoverwicht tegen de gasten van trainer Jeffrey Androg. Toch kwamen die vijf minuten voor rust op voorsprong via Jordy Hoorn. Overigens niet voor lang, want kort hierna tekende Wouter Philip voor de gelijkmaker.

De tweede helft gaf een zelfde beeld en opnieuw had de Helderse formatie de nodige moeite om de muur uit Tuitjenhorn te slechten. Die wisten zelfs op een hernieuwde voorsprong te komen toen Hoorn beter anticipeerde op een lange bal van achteruit dan keeper Van Acquooij. FC Den Helder ging nu vol voor het slotoffensief en in de laatste zes minuten leverde dat ook nog de volle buit op. Max Snippe kopte de gelijkmaker tegen de touwen en vervolgens zorgden invaller Nick Schutten en Niang Rawan zelfs voor de volle winst: 4-2.