SCHAGEN - Op woensdag 13 september a.s. organiseren Albert Heijn en Sportfondsen Schagen een bijzondere triatlon voor kinderen van de basisschool.

Tussen 14.30 en 15.30 uur kan worden gezwommen in Zwembad De Wiel. Daarna pakken de kinderen hun fiets en rijden naar Albert Heijn in het Makadocentrum. (Twee medewerkers van Sportfondsen Schagen fietsen mee met de kinderen naar de Albert Heijn). Daar aangekomen wacht hun een uniek hardloopparcours die eindigt in de supermarkt zelf. Alle deelnemers verdienen een goed gevulde sportieve en gezonde verrassingstas.

Kinderen die nog geen zwemdiploma hebben, kunnen ook meedoen met deze speciale triatlon! Zij zullen zich voortbewegen in het ondiepe bad en deze bewegingen zullen ook tellen als 'baantjes'.

Deelname is gratis en aanmelden niet nodig. De triatlon wordt georganiseerd in het kader van de Albert Heijn Sportweken. Van 4 tot en met 24 september kunnen klanten van Albert Heijn sparen voor vijf gratis sportactiviteiten, die kunnen worden verzilverd bij Sportfondsen Schagen. Het doel van deze actie is een actievere levensstijl voor iedere Nederlander toegankelijk maken.

Voor meer informatie: www.sportfondsenschagen.nl/agenda.