SCHAGEN/ANNAPAULOWNA/DEN HELDER - Deze voorjaarsvakantie bouwen de buurtsportcoaches van Team Sportservice Noordkop diverse gymzalen om voor stevig klim- en klauterplezier: het Junglefestijn. De slingeren-als-Tarzan-data zijn 27 en 28 februari en 1 maart.

Het junglefestijn is bedoeld voor

kleinere kinderen, van 4 tot en met 8 jaar (groep 1 t/m 4). "Ga op jacht naar dieren, spring over sloten, slinger aan lianen en laat zien dat jij een echte Tarzan bent!", roept André Haarsma alle kleinere kinderen op. Hij is de begeleidende buurtsportcoach van deze activiteit.

Tijdsblokken

Lekker bewegen past in een gezond leven. Om meer kinderen een kans tot klimmen en klauteren te geven, werken we met tijdsblokken. Je kunt je opgeven voor blok 1: 10.00-11.00 uur, of blok 2: van 11.15-12.15 uur.

Locaties

Maandag 27 februari komt het Junglefestijn naar De Waldervaart, Merelstraat 38 in Schagen. Dinsdag 28 februari kan je klimmen in IKC Spoorbuurt, Nieuweweg 17-19 in Anna Paulowna en woensdag 1 maart rol je over de matten in OKK Den Helder, Marsdiepstraat 282 in Den Helder.

Kosten en aanmelden

Kosten voor deelname: 2,50 euro. Aanmelden is verplicht en kan via www.noordhollandactief.nl, de verzamelsite vol activiteiten. Kinderen die onder de Meedoenregeling van de gemeenten vallen, kunnen gratis meedoen, meld hen dan aan via Manon Verblaauw: mverblaauw@teamsportservice.nl