WARMENHUIZEN - Een uur lang mocht het laaggeklasseerde SEW hopen op een stunt bij koploper VIOS W. De 0-1 voorsprong die de ploeg uit Nibbixwoud bij de rust had ging echter in het laatste half uur in rook op: 4-1.

De ploeg van trainer Jeroen Slaager kwam in Warmenhuizen goed voor de dag en kwam halverwege de eerste helft op voorsprong toen Jaimy grippeling scoorde op aangeven van Mitch Rekveld. Rekveld kreeg zelf hierna nog een grote kans, maar miste het doel volledig.

De rekening hiervoor kreeg men in het laatste half uur gepresenteerd. Kai Botman zorgde voor de gelijkmaker en stelde een minuut later Sem Dekker in staat om de 2-1 te maken. SEW was geknakt en in de slotfase voerden aanvoerder Maarten Blankendaal en invaller Daan van Dijk de score nog verder op.