SCHAGEN - Bij het eigen Senioren toernooi zijn 6 judoka's van EBI-Sports in de prijzen gevallen.

Het toernooi werd op zaterdagavond in Tuitjenhorn georganiseerd en ondanks er weer door de senioren judoka's gejudood mocht worden was de opkomst wat aan de lage kant.

Er werden toch nog 4 poules gemaakt met een aantal samenvoeging zodat iedereen iig 4 potjes kon judoën. De judoka's kwamen van 5 verschillende clubs uit Noord-Holland om voor de prijzen te strijden.

Van EBI-Sports werden Quando Nijenhuis 1e, Denys Bremmers, Rens Pronk en Thijmen Snip 2e en Mats Timmerman en Bart van Duin 3e.

De overige uitslagen van de poules waren: In de lichtste klasse Rosalie van Oogen Kampioen en Denys Bremmers en Rens Pronk en Helena van Oogen 2e. In de 2e poule werd Quando Nijenhuis 1e, Thijmen Snip 2e en Bart van Duin 3e, en in poule 3, een samenvoeging van 73kg en 81kg werd Casper Looman 1e, Tim Treur 2e en Mats Timmerman 3e. En bij 90kg klasse werd Paul Kroon Kampioen, Xander Goudsblom 2e en Quin Kiel 3e.

De prijswinnaars kregen een fles wijn en chocolade van De Kolenist uit Zuid-Scharwoude of een douchepakket met een heerlijke paashaas.

De stijlprijs, gesponsord door De Waerd Bowling en Sportcafé uit Heerhugowaard werd gewonnen door Rosalie van Oogen van Randers en won daarmee een bowlingarrangement.

De aanwezige JBN scheidsrechters kregen van Esser Bloemen en Planten nog een mooie plant en fles wijn uitgereikt.