SCHAGEN - Donderdagavond 15 juni is de laatste Schager Wijkenloop in de wijk Muggenburg. Na 2 succesvolle avonden in de wijken Groeneweg en Waldervaart is nu de derde en laatste loop van dit jaar aan de beurt. Een echte funrun door de wijk. Geen tijdregistratie en geen prijzen maar ontdekken dat samen hardlopen of wandelen je energie geeft.


2,5 km. Kidsrun

Voor kinderen uit groep 3 t/m groep 8 is er een afstand van +/- 2,5 kilometer (1 ronde). Lukt het jou om alles achter elkaar hard te lopen? Of wil je ook af en toe een stukje wandelen? Alles is goed tijdens deze funrun! Het gaat niet om winnen of verliezen, maar om samen bewegen en vooral te genieten. Kom jij samen met een vriendje/ vriendinnetje, met je ouders of misschien heb jij wel een sportieve opa/oma die je kunt uitdagen om mee te doen. De kidsrun is gratis. Inschrijven is niet nodig. Kom 15 minuten eerder (dus om 18.45 uur) en doe mee met de gezamenlijke warming-up. Na de Warming-up zal de start (19.00 uur) plaatsvinden en kom jij na +/- 2,5 kilometer over de finish.

5 km hardlopen/ wandelen

Meedoen aan de 5 km. (2 rondjes) mag vanaf 12 jaar. Je mag de 5 km. wandelen of hardlopen. Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kost €4,50. De start van de 5 km. is na de kidsrun om 19.30 uur.

10 km hardlopen

Ga jij voor de 4 rondjes en dus de 10 km? Vanaf 16 jaar mag je meedoen aan deze run.
Loop samen met een maatje en motiveer elkaar. Zie het als een training en ontmoet andere hardlopers. Geen prijzen, geen tijdwaarneming maar proef vooral sfeer tijdens de Schager Wijkenlopen. Meedoen kan alleen met vooraf inschrijven en kost €6,50. De start is om 19.30 uur.

Ga voor meer informatie en inschrijven naar: www.athl.nl (The Athlete Club).

De Schager Wijkenlopen worden onder andere mogelijk gemaakt door: Kinderopvangorganisatie SKRS, Zwembad De Wiel, Team Sportservice Noordkop, Van der Voort Groep, Lijf&Visie, Dieet&Co, Schagen United, de Regiobank, Feeling Fit Festival, Co Wiskerke en The Athlete Club.