SCHAGEN - Gedurende de eerste weken tot de kerstvakantie kunnen scholen schaatsen op de ijsbaan. Team Sportservice Den Helder heeft een indeling gemaakt voor de scholen.

Scholen aan Zee kan tegen een gereduceerd tarief ook via Team Sportservice schaatsen onder schooltijd. Wil je met jouw school ook nog schaatsen, neem dan contact op met Wendy Wassenburg van Team Den Helder over de voorwaarden en de beschikbare dagen en tijden.

Opening ijsbaan

De ijsbaan wordt vrijdag 8 december om 18:00 uur officieel geopend. Tijdens de opening kan door leerlingen van het basisonderwijs meegedaan worden met een Elfstedentocht.

Activiteiten kerstvakantie

In de kerstvakantie organiseert Team Sportservice Den Helder een tweetal activiteiten op de ijsbaan in de Beatrixstraat. Voor beide activiteiten moet je jezelf van te voren opgeven via de website van Team Sportservice Den Helder.

1. Ice-games: donderdag 28 december van 09:00-11:00 uur kunnen leerlingen van groep 3 t/m 8 meedoen met games op de ijsbaan. Team Sportservice verzorgt deze games

2. KPN schaatsclinics: vrijdag 29 december van 09:00-12:00 uur verzorgt KPN in samenwerking met Team Sportservice schaatsclinics op de ijsbaan.

Meer informatie of aanmelden kan via www.teamsportservice.nl/denhelder.

Bij vragen kan je contact opnemen met Team sportservice Den Helder. Telefoon: (0223) 68 47 26.