HEILOO – Scagha’66 hield afgelopen vrijdagavond een punt over aan het uitduel tegen HZV/Het Vennewater. In Heiloo werd het een doelpuntrijke ontmoeting, 7-7.

‘Het was een beetje een rommelige wedstrijd en een hoop hectiek. Veel rennen en vliegen’, zei Edwin Russer na afloop. ‘Op bepaalde momenten hadden we wel de rust, met name in de eerste helft.’

Spektakel
Voor het publiek was het duel tussen Vennewater en Scagha een spektakel. Nadat de gastheer op 1-0 kwam zorgden Nick Broersen, Robin Schouwvlieger en Jeroen Smit voor een 1-3 ruststand. In het tweede bedrijf trok de gastheer de stand gelijk, waarna Brent Braaksma tweemaal scoorde. Ook Mike Julsing en Schouwvlieger troffen nog doel. ‘Door individuele fouten kwamen zij terug. Wij gingen slordig om met de kansen en verdedigend stond het niet helemaal’, vervolgde de coach. ‘Verder was het een hele levendige wedstrijd. Ik vond dat wij twee punten hebben laten liggen. De toeschouwer heeft gewonnen.’

Doelpunten Scagha’66: Robin Schouwvlieger (2), Brent Braaksma (2), Nick Broersen, Jeroen Smit en Mike Julsing.