SCHAGEN - De rentree na ruim twintig jaar van Scagha`66 in de Eredivisie zaalvoetbal heeft nog geen punten opgeleverd. Tegen Tigers Roermond, vorig jaar behorend bij de top vier van het land, gaf de Schager formatie goed partij, maar bleef uiteindelijk met lege handen: 2-3.

Het eerste doelpunt in lange tijd op eredivisie-niveau werd al na drie minuten gemaakt door de ervaren Ferdy Kaleveld. Mede dankzij goed keeperswerk van Ruud Dekker wist de thuisploeg die voorsprong enige tijd te verdedigen, maar moest kort voor rust toch de gelijkmaker toestaan.

Na de pauze namen de Limburgers met twee treffers afstand, maar Freek Vrenegoor bracht halverwege de tweede helft de spanning terug. Bijna wist Scagha nog een punt te veroveren ware het niet dat Jeroen pater op de paal mikte.

Scagha'66 gaat komende vrijdag 29 september op bezoek bij VNS United in Amsterdam.