BERKEL-ENSCHOT - Niet voor het eerst dit seizoen heeft Scagha`66 een voorsprong uit handen gegeven en genoegen moeten nemen met een punt. Waar men nog altijd op de eerste zege wacht werd zondagmiddag op bezoek bij Be`79 alweer het derde gelijkspel behaald.

En dat was compleet onnodig voor de ploeg van trainer/coach Jaap Kaleveld. De eerste helft was in evenwicht. Na een vroege achterstand zorgde Matz Mathot vlak voor rust voor de gelijkmaker.

In de tweede helft wisten Freek Vrenegoor en David Ambriola snel achter elkaar te scoren en leek de eerste zege in de maak. Kort hierna hielp Jeroen Pater echter een grote kans om de marge op drie te brengen, en uit de tegenstoot scoorde thuisploeg. Vlak voor tijd zag de Schager formatie de zege zelfs wegglippen door een eigen doelpunt van Cedric Wilson: 3-3.

Komende vrijdag krijgt Scagha een nieuwe kans om de eerste zege binnne te halen als hekkensluiter ZVV Kroeven op bezoek komt.