SCHAGEN - Het lijkt er op dat Scagha '66 geen rol van betekenis gaat spelen in de B-groep van de Eredivisie zaalvoetbal. Vrijdagavond verloor de ploeg van Wouter Moraal in eigen huis met 3-5 van Groene Ster Vlissingen.

De Schager formatie won vorige keer nog met 4-5 van de Zeeuwen, maar dat zat er vrijdag nooit in. De thuisploeg liep eigenlijk voortdurend achter de feiten aan en mocht eigenlijk keeper Ruud Dekker dankbaar zijn dat het niet al vroeg in de wedstrijd op achterstand kwam. Uiteindelijk moest de goalie halverwege de eerste helft in korte ijd driemaal capituleren door treffers van Kahveci en Abdenbi (2).

Toch kende de thuisploeg een ware opleving toen Freek Vrenegoor na rust een vrije trap binnen schoot en vervolgens een assist gaf op Cedric Wilson. Het waren echter opnieuw Abdenbi en Kahveci die de marge weer op drie brachten. Kort voor tijd mocht Wilson nog wel zijn tweede van de wedstrijd maken.

Scagha '66 speelt zijn volgende wedstrijd op zondag 25 februari op bezoek bij Be '79.