DEN BURG - In de Eerste Divisie van het zaalvoetbal hebben Texel '94 en Scagha '66 de punten gedeeld. Voor de thuisploeg werd dit gezien als een gewonnen punt aangezien Scagha '66 kort na rust een 1-4 voorsprong had genomen.

De gasten begonnen voortvarend aan het duel en hadden binnen ten minuten reeds een 0-3 voorsprong te pakken via twee goals van Nick-Pieter Broersen en een treffer van Brent Braaksma. Patrick Nieboer deed nog wel even wat terug, maar toen Anass Bouhalhoul kort na de rust voor de 1-4 zorgde leek de winst mee terug te gaan naar Schagen.

De eilandbewoners toonden echter veerkracht en kwamen ook wel verdiend weer op gelijke hoogte. Jesper List zorgde voor de 2-4 en uiteindelijk kroonde Nieboer zich tot man van de wedstrijd door zijn ploeg met nog eens twee treffers een punt te schenken.