SCHAGEN - In de eerste divisie van het zaalvoetbal heeft Scagha '66 vrijdagavond een onnodige nederlaag geleden tegen de reserves van FC Marlène. De Schager formatie was de hele wedstrijd de betere partij, maar door twee handenvol kansen om zeep te hepen hielp men de gasten in het zadel.

Dat het bij rust 2-2 stond was eigenlijk al een wonder want de thuisploeg verzuimde toen al diverse kansen af te maken al vonden Brent Braaksma en Robin Schouwvlieger wel het net.

De tweede helft gaf hetzelfde beeld. Scagha voetbalde beter en kreeg de mogelijkheden, maar in de omschakeling sloegen de Heerhugowaarders keihard toe. Na de 2-4 kwam de thuisploeg wel telkens dichterbij, eerst via een penalty van Schouwvlieger en vervolgens door Robbert Jan Klein, maar net zo vaak bracht FC Marlène de marge weer op twee. Met nog een minuut op de klok wist Nick Broersen opnieuw de aansluiting te maken en hoopte men nog op een punt, doch viel aan de andere kant de genadeklap.