SCHAGEN - Hoe leuk kan het zijn, een sport spelen die je nog niet echt kent!Twintig leerlingen van het Regius College uit Schagen kwamen met enkele leerkrachten afgelopen week naar de jeu de boules banen van P.O.N.

Twee tegen twee gaan ze onder begeleiding van een aantal PON-leden aan de gang, en met veel enthousiasme wordt er gespeeld. We kunnen spreken van een geslaagde sport /spel middag op onze banen. Dit geldt ook voor de groep leerkrachten van het Regius College die als afsluiting van het jaar, ook de P.O.N. banen vonden om gezellig met elkaar een balletje te spelen, en na de regels door te gekregen te hebben, werden ze zelfs nog fanatiek.

Hopelijk vinden meer mensen de weg naar ons mooie complex achter de Groeneweghal in Schagen voor een middag of avond ontspannen sporten. Bij P.O.N.word het hele jaar, drie keer in de week gespeeld dus ook in de zomer, als alle buren en familie op vakantie zijn, zijn wij open! Ook zal er op zondag 18 september het Spek en Bonen toernooi worden gespeeld, hiervoor kan men zich opgeven op www.Ontip.nl of www.ponschagen.nl