HEERHUGOWAARD - Rabobank Alkmaar en omstreken is dit jaar voor het eerst trotse hoofdsponsor van de Obstacle Run Heerhugowaard die zaterdag 1 juni in Park & Strand van Luna gehouden wordt. Om dit te vieren biedt de Rabobank haar leden maar liefst 5,00 korting op deelname aan de 7, 13 en 20 kilometer lange run en 2,50 korting op de familie run van 3 en 5 kilometer. De Rabobank staat voor vitaliteit, sportiviteit en verbinding voor mensen van alle leeftijden en met deze actie hoopt de bank zoveel mogelijk leden te enthousiasmeren om mee te doen aan dit fantastische evenement. De Rabobank heeft inmiddels zo’n 40 personeelsleden enthousiast gemaakt om mee te doen.

Ben je lid van de Rabobank en wil je je extra voordelig aanmelden voor de Obstacle Run Heerhugowaard? Je krijgt 2,50 korting op een Family Run ticket (v.a. 5 jaar) met kortingscode rabofamily19. Op het Obstacle Run ticket 7, 13 en 20 km (v.a. 16 jaar) krijg je met kortingscode raboobstacle19 maar liefst 5,00 korting.

Bestel hier jouw ticket voor de Family editie van 3 of 5 kilometer!
Bestel hier jouw ticket voor de 7, 13 of 20 kilometer!
Bestel hier jouw groepsticket (v.a. 6 pers) voor de 7, 13 of 20 km

7, 13 en 20 kilometer parcours
Zaterdag 1 juni vind de derde editie van de Obstacle Run in Heerhugowaard, Park & Strand van Luna plaats. We hebben dit jaar gekozen voor drie afstanden waarbij de 7 kilometer meer dan 25 obstakels telt, de 13 kilometer meer dan 40 en de 20 kilometer meer dan 65 uitdagende obstakels. Deelname is vanaf 16 jaar.

Nieuw: Family Obstacle Run
Dit jaar organiseren wij voor het eerst een Family Run die ook zaterdag 1 juni plaatsvindt. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen samen met een volwassene deelnemen aan de 3 kilometer lange run met 15 obstakels. De 5 kilometer run, met maar liefst 25 obstakels, is toegankelijk voor de jeugd vanaf 11 jaar onder begeleiding van een volwassene. Vanaf 13 jaar en ouder kun je ook zonder volwassene deelnemen aan deze run.

Kijk voor meer informatie op: www.obstaclerunheerhugowaard.nl