SCHAGEN/WORMERVEER – In de vierde klasse A van het zaterdagvoetbal hebben zowel SRC als Kleine Sluis een nederlaag moeten incasseren.

SRC – Wieringermeer 2-5
Met vier treffers bleek Thijs Boersma een ware plaaggeest voor de ploeg uit Schagen, dat bezig is aan een vrij kleurloos seizoen. Het scoorde wel tweemaal tegen het team dat bovenin meedoet om een plek in de nacompetitie. Via Sander Veenstra werd het vijfde doelpunt van de bezoekers gemaakt.

Saenden – Kleine Sluis 2-1
“Het verliep niet zo goed. Het was slecht en ietwat ongemotiveerd voetbal”, zei Reinier Wagner na afloop van Saenden – Kleine Sluis. Na een 0-0 ruststand eindigde het treffen in 2-1. “In de tweede helft hebben we geprobeerd wat te forceren.” vervolgde de coach. Uit een corner kwam Saenden op 1-0. Een benutte strafschop van Roy de Jong betekende de 1-1, maar in de voorlaatste minuut viel alsnog de 2-1.