SCHAGEN - Lekker bewegen in de buitenlucht en elke week een nieuwe aantrekkelijke les. Iedereen is welkom om dinsdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur langs te komen bij het Cruyff Court in Schagen, te kijken en het uit te proberen.

Samen met leeftijdsgenoten in een gemengde groep en natuurlijk wordt er rekening gehouden met de behoeften en mogelijkheden van de deelnemers. Schroom niet, kom langs en doe mee!

Team Sportservice Schagen en Wonen Plus Welzijn hebben opnieuw de handen ineen geslagen en werken samen om deze nieuwe beweegactiviteit voor 60-plussers te organiseren.

Dinsdagmiddag 31 oktober kan iedereen deze unieke activiteit nog één keer kosteloos uitproberen van 16.00 tot 17.00 uur op het Cruyff Court aan de Wilhelminalaan in Schagen (aan de voorzijde van het Regius College). Daarna zal Wonen Plus Welzijn beslissen of deze beweegactiviteit structureel zal worden aangeboden.

Nog even op een rijtje wat deze activiteit zo uniek maakt: een gemengde groep, dus mannen en vrouwen, bewegen in de buitenlucht en elke week een andere attractieve beweegles. Fithockey, conditiecircuit, walking football, frisbee, balspelen, loopvormen, etc. Iedereen kan deelnemen op haar/zijn eigen niveau.

Of het ook iets voor u is? Daar komt u achter door het gewoon een keer uit te proberen.

Aanmelden is niet nodig. Kom langs en doe mee!

Informatie:
Wonen Plus Welzijn, servicepunt
Telefoon: (0224) 29 10 42 (ma t/m vrij: 10.00 – 15.00 uur) of
Team Sportservice Schagen, consulent breedtesport Ellen Schouten
Telefoon: (0224) – 21 47 74 of e-mail:

eschouten@sportserviceschagen.nl