’T VELD - Vrijdag 4 september gaat het er dan toch eindelijk van komen na een grondige verbouwing van zowel de kantine als de keuken is het zover.

Er is die dag een klein officieel openingsmoment van ons Sportcafé op het Sportcentrum VZV. Helaas moeten men i.v.m. Corona de uitnodiging in tweeën splitsen, een voor genodigden om 17.00 uur en daarna om 19.00 uur voor alle overige bestuurders, trainers en leden en eventuele belangstellenden die VZV een warm hart toedragen.

Waarbij er extra gelet zal worden op de Corona richtlijnen en zullen er één beperkt aantal mensen gelijk in het nieuwe Sportcafé worden toegelaten. Uiteraard is er dan voldoende gelegenheid om in een tent buiten op het plein op gepaste afstand onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar over dit ingrijpende gebeuren van gedachten te wisselen.

Zoals de meesten inmiddels wel weten wordt het Sportcafé voor het eerst in het bestaan van Sportpark De Kogge gerund door de pachters Willem Doendens en Sasja Versluis. Het geheel heeft een hele gedaante verandering ondergaan waar iedereen versteld van zal staan.

Kortom iedereen zal z’n ogen uitkijken en zich thuis voelen in de huislijke en warme ambiance die het Sportcafé uitstraalt.

De pachters Willem en Sasja staan voor iedereen klaar om het zoveel mogelijk naar hun zin te maken.