SCHAGEN - Zaterdag heeft dan toch de Officiële opening en ingebruikname van de 2e sporthal en praktijk van Fysiomedix op Sportcomplex VZV plaatsgevonden
Hierbij waren zo’n 100 genodigden aanwezig die vooraf in de kantine van Sportpark De Kogge netjes door Ceremonie en Spreekstalmeester John Volkers werden ontvangen en toegesproken.
Er waren diverse sprekers die een lovend woordje tot de genodigden wilden richten waaronder o.a. Henk Visser de voorzitter van Stichting Sportpark de Kogge en de voorzitter van het NHV, Tjark de Lange die later ook de eer ter berde nam om met een schot op een dicht geplakt Handbaldoel de hal officieel te openen om definitief in gebruik te nemen.


Er werd ongeveer uit de doeken gedaan hoe en wat er allemaal is komen kijken om tot de realisatie van dit fantastische Sportcentrum te komen en dat was zeker niet mis.
Waarvoor vooral de initiatiefnemers maar ook zeker iedereen die een bijdrage aan dit unieke complex hebben geleverd oprecht werden bedankt.
Ceremoniemeester John Volkers las ook een gedicht voor van oud Pastor en fervent betrokken VZV Supporter Theo Vertelman voor die zelf verhinderd was om aanwezig te zijn.
Dat gedicht werd ingelijst overhandigd en krijgt een plaatsje aan de wand in het nieuw gebouwde Sportcentrum op de Kogge.
Na dit officiële gebeuren was iedereen van harte welkom om gratis van de Handbalwedstrijden van JuRo Unirek/VZV Dames 1 + 2 te genieten wat zeker gelukt is daar beide teams hun wedstrijden overtuigend wisten te winnen.

Na afloop werd er na lang nagepraat en genoten onder het genot van een gratis en hapje.
Wetende dat het Sportcentrum officieel in gebruik is genomen, een prachtig complex waar vele sporten kunnen en zullen worden beoefend en waar ook een Fysiopraktijk en een Sportschool in is gevestigd.