SCHAGEN - TAS '82 start op maandag 3 februari 2020 met twee nieuwe wandelbootcamp-cursussen. Wandeltrainingen in combinatie met spierversterkende oefeningen op de atletiekbaan in Schagen. Dames en heren (vanaf 18 jaar) kunnen meedoen met deze trainingen. 10 weken lang kunnen de deelnemers op maandagavond van 19:15-20:15 uur (beginners) of van 20:15-21:15 uur (gevorderden) de gevarieerde trainingen ervaren. Bewegen op een uitdagende en gevarieerde manier.

Wandelen kan altijd en overal, maar soms is een stok achter de deur best fijn. Ervaren dat variatie, door spierversterkende oefeningen toe te voegen, het nog uitdagender maakt. Trainen in groepsverband werkt motiverend en stimulerend en het kan een goede voorbereiding zijn op jouw deelname aan wandelevenementen of wintersport (wandelen in de bergen/ langlaufen, etc.). Daarnaast trainen wij in het licht in deze donkere dagen.

Iedereen kan aansluiten bij deze trainingen. Heb je al enige wandelervaring, dan is aansluiten bij de gevorderde groep mogelijk op maandag van 20.15 uur tot 21.15 uur. Start jij met het opbouwen van je conditie of kom je terug van een blessure, dan is de beginnersgroep fijn om bij aan te sluiten op maandag van 19.15 uur tot 20.15 uur.

De trainingen vinden plaats op de atletiekbaan in Schagen (achter de Spartahal). De cursus kost €50,- voor 10 weken. Na de cursus is het mogelijk om lid te worden van de vereniging (dit is uiteraard geen verplichting) en is deelnemen aan de andere wandeltrainingen die gegeven worden binnen de vereniging ook mogelijk.