SCHAGEN - TAS'82 start op 1 april 2019 met een nieuwe wandelbootcamp-cursus. In januari 2019 ging de eerste editie van de wandelbootcamp bij de atletiekvereniging van start, het bleek een groot succes. TAS'82 is klaar voor de tweede editie. Bewegen op een uitdagende manier. Wandeltrainingen in combinatie met spierversterkende oefeningen op de atletiekbaan in Schagen. Dames en heren (vanaf 18 jaar) kunnen meedoen met deze trainingen. 10 weken lang kunnen de deelnemers op maandagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur de gevarieerde trainingen ervaren.

Wandelen kan altijd en overal, maar soms is een stok achter de deur best fijn. Ervaren dat variatie, door spierversterkende oefeningen toe te voegen, het nog uitdagender maakt. Trainen in groepsverband werkt motiverend en stimulerend en het kan een goede voorbereiding zijn op jouw (wandel)vakantie deze zomer.

Iedereen kan aansluiten bij deze trainingen. Er wordt rekening gehouden met ieder niveau.

Naast de trainingen is er nog een informatieavond door een fysiotherapeut en is er een kennismakingstraining met Nordic-Walking. De trainingen vinden plaats op de atletiekbaan in Schagen (achter de Spartahal). De cursus kost €45,- voor 10 weken. Na de cursus is het mogelijk om lid te worden van de vereniging (dit is uiteraard geen verplichting) en is deelnemen aan de andere wandeltrainingen die gegeven worden binnen de vereniging ook mogelijk.

Nieuwsgierig en enthousiast? Opgeven is mogelijk via www.tas82.nl. Voor meer informatie of vragen kunt u terecht via pr@tas82.nl (Monique de Vries) of via de Facebook Pagina TAS Schagen.