SCHAGEN - Rennen, springen en spelletjes doen, vanaf dinsdag 15 januari 2019 maakt atletiekvereniging TAS’82 dat mogelijk met ‘Running and More KIDS’. Uitdagende trainingen voor kinderen, gegeven op een speelse manier. De trainingen zijn ook erg geschikt voor kinderen die al een andere sport beoefenen.

Running and More KIDS
De trainingen zijn voor jongens en meiden van 7 t/m 9 jaar (kinderen uit groep 3,4,5). Tijdens de trainingen werk je aan je uithoudingsvermogen, houding en coördinatie, maar doe je ook spierversterkende oefeningen op een gevarieerde manier dat geschikt is voor kinderen van deze leeftijd. Uitdagend en speels. Running and More heeft als doel kinderen lekker in de buitenlucht te laten bewegen, plezier in het bewegen te krijgen (en te behouden) en ervaren dat een individuele sport ook erg leuk kan zijn om samen met je vriendje of vriendinnetje te doen.

Cursus
Kinderen kunnen 8 x meedoen voor €25,-. De trainingen vinden plaats op dinsdagmiddag van 15.30 uur tot 16.15 uur op de atletiekbaan in Schagen. De eerste training is op 15 januari 2019. In de voorjaarsvakantie, op 19 februari, mogen de deelnemende kinderen een vriendje of vriendinnetje meenemen. Deze kinderen betalen €2,50 om een keer mee te doen. Op dinsdag 5 maart, tijdens de laatste training, mogen de ouders/verzorgers ook meedoen tijdens de training.Bij voldoende animo krijgen de trainingen een vervolg en kunnen kinderen lid worden van de atletiekvereniging.

Inschrijven
Enthousiast? Geef je dan nu op voor ‘Running and More KIDS’. Vol = Vol
Inschrijven kan via www.tas82.nl. Meer informatie ontvangen of heeft u vragen? Stuur dan een mail naar pr@tas82.nl.