HEERHUGOWAARD – Door balverlies bij het tweede team van FC Marlène kon VIOS’79 nog eenmaal richting het doel. Met succes. Nick Schipper schoot de winnende treffer binnen, 3-4.

Via Ezra Rhebok kwamen de Heerhugowaarders al snel op voorsprong, maar nog voor rust had de opponent de wedstrijd omgedraaid. Na de gelijkmaker van Robin Schilder was Maarten Blankendaal met twee treffers belangrijk voor VIOS.

In het tweede bedrijf slaagde Marlène in de achterstand weg te werken. Danny Havermans ramde de bal hard binnen waarna Thimo Schouwink de 3-3 voor zijn rekening nam. In de allerlaatste minuut dompelde VIOS de Heerhugowaardse ploeg alsnog in rouw. Met Nick Schipper als gevierde man.

FC Marlène (2) – Vios’79 3-4 (1-3)
3. Ezra Rhebok 1-0, 7. Robin Schilder, 9. Maarten Blankendaal 1-2, 14. Maarten Blankendaal 1-3, 33. Danny Havermans 2-3, 35. Thimo Schouwink 3-3, 40. Nick Schipper 3-4.

Fotografie: Gerrie Meijer