WINKEL - Door een 1-0 zege op KFC behouden de vrouwen van Winkel nog altijd zicht op de bovenste plaatsen. De ploeg van trainer/coach John Bijvoet had lange tijd moeite met de Zaankanters maar twintig minuten voor tijd kopte Madeleine Stoop de verlossende 1-0 tegen de touwen.

'Het was een minimale, maar zeker wel verdiende zege', verklaarde teammanager Marije Euser na afloop. Het was voornamelijk aan de keepster van KFC te danken dat de thuisploeg niet al een vroege voorsprong nam want zij maakte onder meer kansen voor Noortje Verschuur, Jaimy Visser en Maryze Borst onschadelijk.

Na de pauze ontstond hetzelfde beeld met een aanvallend VV Winkel. Eenmaal braken de gasten gevaarlijk door maar stond keepster Pascha Groot paraat, Winkel bleef aandringen en twintig minuten voor het einde was het dan toch raak toen Stoop de bal achter de keepster kopte na een corner van Milou Danenberg. Winkel speelde de wedtrijd vervolgens geconcentreerd uit om zo drie punten te kunnen bijschrijven.

Komende zondag 11 november speelt Winkel opnieuw thuis als DWOW op bezoek komt.