BREEZAND - Zaterdag 13 oktober organiseert Team Sportservice Schagen in samenwerking met de ouderenbond LSBO Hollands Kroon een gratis fitheidstest. In Woonzorggroep Samen, locatie De Carrouse in Breezand zijn 60-plussers welkom tussen 9.30 en 12.30 uur. Iedereen kan meedoen en kijken hoe het met zijn of haar fitheid is gesteld. Bovendien krijgt men na de test een persoonlijk (beweeg)advies.


Door deel te nemen aan deze gratis fitheidstest kunt u opmaken hoe het gesteld is met uw fitheid. Zo wordt de BMI berekend aan de hand van lengte en gewicht en worden onder andere het reactievermogen, de knijpkracht, de balans, de lenigheid, de armkracht, de beenkracht, de hand/oogcoördinatie en het uithoudingsvermogen getest.

Beweegprogramma
Er zijn twee adviseurs aanwezig die u na de fitheidstest kunnen voorzien van een persoonlijk (beweeg)advies. Deze fitheidstest sluit aan op een 12-weken durend beweegprogramma waar u zich ter plekke voor kunt opgeven. Dit programma zal worden georganiseerd op en nader te noemen locatie in Breezand.

Meer informatie?
U hoeft zich niet aan te melden, er is een vrije inloop en er zijn geen kosten aan verbonden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Team Sportservice Schagen, Freek de Kort, telefoon: (0224) 21 47 74 of e-mail: fdekort@teamsportservice.nl. Kijk ook op jouw.teamsportservice.nl/schagen.