SCHAGEN/KROMMENIE – Kleine Sluis leek lange tijd een punt te pakken op bezoek bij Sporting Krommenie, maar uiteindelijk keerde de ploeg puntloos huiswaarts. Op eigen veld was SRC op weg naar de overwinning, maar doordat de scheidsrechter in de rust werd belaagd, werd het duel gestaakt.

SRC – Kwadijk (Gestaakt in de rust)
SRC en Kwadijk zijn afgelopen zaterdag niet verder gekomen dan één helft. Na een 2-0 ruststand, werd SRC in de kleedkamer verrast door een aanvaring. “We hoorden commotie. Toen we buiten keken, zagen we dat de aanvoerder probeerde de scheids te lijf te gaan. Daarna ging de coach tekeer tegen de scheidsrechter” zag Korevaar. Voor de leidsman was het logischerwijs reden om het duel te staken.

In het eerste bedrijf wist SRC een 2-0 voorsprong in te nemen. Erik Roskam, die acht jaar bij Woudia speelde, debuteerde bij de Schagense formatie met twee doelpunten. Zowel de 1-0 als de 2-0 werden koppend gemaakt door de spits. De commotie ontstond bij de tweede treffer, die volgens Kwadijk niet over de lijn zou zijn geweest. Korevaar: “De scheids gaf hun aanvoerder vervolgens rood, omdat hij maar bleef zeuren”.

Sporting Krommenie – Kleine Sluis 1-0
In de laatste speelronde voor de winterstop heeft Kleine Sluis door een tegendoelpunt in extremis een nederlaag moeten incasseren. “Het doelpunt viel in de 93e minuut” reageerde Reinier Wagner na afloop. “Vooral in de eerste helft ging het op en neer met aan beide kanten kansen, waarbij wij wel de ploeg waren die wilde voetballen” vervolgt de oefenmeester. “De tweede helft waren zij wel gevaarlijker. Wij hebben heel hard gewerkt, maar helaas heeft het geen resultaat op geleverd”.