HAUWERT – Vooraf is het geen resultaat waarvoor je als koploper zou tekenen, maar na afloop was Kleine Sluis er toch blij mee. Op bezoek bij Hauwert’65 pakte de ploeg van trainer/coach Remy Zoer op de valreep een punt, 2-2.

‘Achteraf ben ik er op zich blij mee, aan de andere kant hadden we na de 0-1 mogelijkheden op de 0-2’, zei Remy Zoer na afloop.

Het was Geert Weel die een afstandsschot er netjes indraaide en Kleine Sluis zo op voorsprong bracht. Hauwert’65 boog de achterstand om. ‘Zij werden in het zadel geholpen met een penalty en de 2-1 waaide erin’, zag Zoer. In de blessuretijd tikte Jeroen Woutering de gelijkmaker binnen. ‘Als je achterstaat en in blessuretijd nog gelijk maakt dan ben je opgelucht, maar je had veel eerder de 0-2 moeten maken.’