REGIO – De competitie is ten einde voor de zaterdagteams van SRC en Kleine Sluis. Laatstgenoemde zal volgend seizoen niet meer terugkeren. Waar de ploeg uit Schagen verloor, wist de formatie uit Anna Paulowna af te sluiten met een 3-6 zege.

SRC – Hollandia 2-5 (1-2)
De competitie zit er op voor SRC. In eigen huis wist het niet te winnen van Hollandia. Na een 1-2 ruststand eindigde het duel uiteindelijk in een 2-5 nederlaag tegen de Hoornse ploeg.

Het is de tweede nederlaag deze week voor SRC, dat afgelopen dinsdagavond met 4-2 onderuit ging bij Kwadijk. Door de nederlaag eindigde de ploeg uit Schagen op de elfde plaats.

Dindua – Kleine Sluis 3-6 (1-3)
In Enkhuizen kwam de zaterdagploeg van Kleine Sluis voor de laatste keer in actie aangezien er na dit seizoen geen zaterdag 1 meer zal zijn in Anna Paulowna. Tegen Dindua sloot het na een 1-3 ruststand af met een 3-6 overwinning.

‘Net als de laatste wedstrijden hadden we weer genoeg mensen die graag mee wilde doen. Jon Hiemstra (zondag 2) maakte zijn zesde en zevende in de laatste drie wedstrijden. Zowel Corne van Theulingen als Jip van den Berg (zaterdag 2) waren trefzeker voor ons.’ zei coach Reinier Wagner na afloop.

Na een eigen doelpunt in de eerste minuut wist Jon Hiemstra drie minuten later de score te verdubbelen. Na de aansluitingstreffer zorgde Jip van den Berg voor de 1-3 ruststand. In het tweede bedrijf troffen Jon Hiemstra en Corne van Theulingen (2x) doel. ‘Het was heel erg warm op het kunstgras. Onze invalkeeper Robbert Oudelaar heeft een paar prima ballen gepakt, terwijl hij eigenlijk voetballer is. Daarnaast was A2 speler Youri van Rijn met een aantal prima acties erg gevaarlijk’, vervolgde Wagner. ‘ In de laatste drie wedstrijden boekte het drie overwinningen. ‘Negen punten om af te sluiten, lekker.’