ANNA PAULOWNA/KROMMENIE – In eigen huis kwam Kleine Sluis terug van een 0-2 achterstand en pakte zo voor de tweede wedstrijd op rij een punt. In diezelfde vierde klasse ging SRC met 3-0 onderuit bij Sporting Krommenie.

Kleine Sluis – Hollandia 2-2
In de eerste helft incasseerde Kleine Sluis twee tegendoelpunten. ,,We hadden wel een paar goede kansen” zag Reinier Wagner. ,,En ook een paar kansen voor hun”.

Na rust had Kleine Sluis voor de wind. De ploeg kwam via een kopbal van Mike van der Wal terug in de wedstrijd. Vlak voor tijd scoorde invaller Jim Welte de gelijkmaker. ,,Als we de 2-2 eerder hadden gemaakt dan had er een overwinning in gezeten” zei coach Wagner die voor de tweede week op rij een punt pakte. ,,De jongens hadden het al over een periode titel na weer geen nederlaag" lachte de oefenmeester.

Sporting Krommenie – SRC 3-0
Op bezoek bij Sporting Krommenie ging SRC met 3-0 onderuit. Gezien de ranglijst was de nederlaag geen grote verrassing. De ploeg uit Krommenie staat met 34 punten immers op de derde plaats, terwijl de Schagense formatie de negende plaats bezet.

SRC treft in de resterende wedstrijden van het seizoen nog drie ploegen uit het rechter rijtje. Het is een mooie kans om nog wat extra punten te vergaren.