REGIO – In eigen huis speelde SRC doelpuntloos gelijk tegen Blauw Wit W. In dezelfde vierde klasse keerde Kleine Sluis met een punt terug uit Wormerveer.

SRC – Blauw Wit W 0-0 (0-0)
SRC speelde tegen Blauw Wit Wormerveer doelpuntloos gelijk. Met drie rode kaarten gebeurde er echter genoeg in Schagen.

Doelpunten vielen echter niet, waardoor beiden ploegen genoegen moesten nemen met een punt. Na vijftien wedstrijden is SRC terug te vinden op de negende plaats.

Fortuna Wormerveer – Kleine Sluis 2-2 (0-0)
Op bezoek bij Fortuna Wormerveer speelde Kleine Sluis met 2-2 gelijk. ,,Voor rust waren er over en weer wat kansjes en kansen. Ik vond ons wel wat gevaarlijker" blikte Reinier Wagner terug

In de tweede helft kwam Kleine Sluis via Justin Bakx op een 0-1 voorsprong. ,,Vlak daarna kregen zij een terechte penalty" vervolgt Wagner. Niet veel later kwam Fortuna Wormerveer zelfs op 2-1. ,,In de laatste vijftien minuten hebben wij gedrukt en vlak voor tijd via een penalty de 2-2 gemaakt" zag de coach. Ook deze werd gemaakt door Bakx. In de blessuretijd schoot Kleine Sluis nog op de paal, maar tot scoren kwam het niet meer.