T VELD – Afgelopen maandagochtend werd de loting voor de achtste finales van het bekertoernooi verricht. De dames van JuRo Unirek/VZV werden gekoppeld aan PSV, terwijl de reserves het in eigen huis opnemen tegen Venlo.

Het tweede team van VZV is bezig aan een sterk seizoen. In de competitie staat de ploeg van trainer/coach Ard de Ruiter aan kop en ook in het bekertoernooi weet het sterke prestaties neer te zetten. Zo werden SEW 3, ZAP en Geel Zwart verslagen. Vorige week wist het in de regiofinale ook tegen eerstedivisionist HV Kras/Volendam te zegevieren en bereikte zo de achtste finales van het bekertoernooi. Daarin treffen de handbalsters uit ‘t Veld een tegenstander van formaat. Er werd immers een thuiswedstrijd tegen Venlo geloot, de huidige nummer drie van de Eredivisie.

Voor de hoofdmacht van VZV staat er een uitduel op het programma. De ploeg van Rolf Schulte die net zoals de andere eredivisionisten pas in deze ronde in stroomt, mag afreizen naar Eindhoven. Daar neemt de formatie uit ‘t Veld het op tegen PSV, de huidige nummer twee van de Tweede Divisie A.

Volledige loting:
JuRo Unirek/VZV (2) – Venlo
PSV – JuRo Unirek/VZV
Velo – Westfriesland/SEW
VOC (2) – E&O
Cometas – V&L
Voorwaarts – VOC
HV Quintus – Foreholte
Borhave – Dalfsen