SCHAGEN - Tijdens de nieuwjaarsreceptie, welke tevens de opening van de verbouwde kantine was, zijn Jac Vink en Nic Beers in het zonnetje gezet.

De verbouwing van de kantine is in de kerstvakantie ter hand genomen onder de deskundige leiding van Jaits Zwart. SRC is Jaits (en alle overige vrijwilligers) ontzettend dankbaar voor deze geweldige prestatie. Er is een hele mooie nieuwe kantine ontstaan welke voor de bezoekers handiger is en voor de vrijwilligers prettiger werkt. Iedereen was lovend over het resultaat! De vernieuwing van de vloer is overigens mogelijk gemaakt dankzij een gift van de Rabobank, Henk Kager van de kantinecommissie bedankte de Rabobank en alle vrijwilligers die hebben mee gewerkt.

Jac Vink heeft vervolgens stil gestaan bij het oude jaar en vooruit gekeken naar het nieuwe jaar.

Nic Beers werd naar voren gehaald om benoemd te worden tot ere lid van SRC. De bijna 80-jarige Nic Beers is tot zijn 70e consul geweest in Schagen en is al meer dan 20 jaar wedstrijdsecretaris. Sinds zijn pensionering is hij zeer actief betrokken bij de accommodatiecommissie en dagelijks op het complex te vinden. Gelet op zijn enorme staat van dienst is het ere lidmaatschap zeer terecht.

Vervolgens werd Jac Vink zelf ook in het zonnetje gezet. Jac is sinds 1998 voorzitter van SRC en is zeer betrokken bij de club. Jac’s ervaring als zakenman/bestuurder en zijn uitgebreide contacten met iedereen in Schagen, maar vooral met de gemeente Schagen zijn van groot nut voor SRC. Ook voor lief en leed staat Jac altijd klaar.

In het verleden heeft Jac ook nog gevoetbald en zelfs nog in het eerste gespeeld, hij is trouwens opgeleid bij Nieuwe Niedorp. Jac is verder ook een zeer betrokken sponsor, jarenlang al van de A1 maar ook bordsponsor en zaalsponsor. Door zijn enorme staat van dienst en betrokkenheid bij SRC is Jac benoemd tot ere lid van SRC.

Vervolgens was het nog lange tijd erg gezellig in de kantine, bar medewerkers bedankt!