WAARLAND - Na afloop van seizoen 2021-2022 zal Ivo Rohling afscheid nemen als hoofdtrainer van Con Zelo. Na twee seizoenen heeft hij te kennen gegeven niet bij de Waarlanders verder te gaan.


Nadat hij vlak voor de coronapandemie overkwam van VIOS-W startte Rohling als kersverse promovendus in de 3e klasse, waar hij direct drie nederlagen om zijn oren kreeg. Het seizoen werd toen stilgelegd en bij aanvang van dit seizoen zinden de Waarlanders op sportieve revanche. Dat lukte, met een bijzonder goede seizoensstart in 2021-2022 en een nu heel verdienstelijke negende plaats op de ranglijst met 11 punten uit 9 wedstrijden.

Nu ook dit seizoen voor een groot gedeelte door corona wordt beheerst, twijfelt Rohling openlijk aan zijn motivatie voor het hoofdtrainerschap. Naast deze functie heeft hij een drukke baan als rijschoolhouder en ook daar heeft de epidemie zijn weerslag. Daarom heeft hij het bestuur van Con Zelo laten weten dat hij er na dit seizoen een punt achter zet, het seizoen vol energie en passie af zal maken en zich gaat beraden over zijn trainerscarrière na dit seizoen.

Con Zelo gaat dus op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer en voert momenteel gesprekken. Ambitieuze kandidaten kunnen zich melden bij het bestuur van Con Zelo.