SPANBROEK – VVS’46 en Hollandia T leken afgelopen zondag op een doelpuntloos gelijkspel af te stevenen. Invallers Jordi Hoorn en Jordy Bakkum brachten hier verandering in. Door twee doelpunten in de slotfase pakte de ploeg van trainer/coach Ronald de Rooij alsnog de volle buit, 0-2.

‘Dat zijn de lekkerste’, lachte Ronald de Rooij na afloop. De coach erkende direct dat het teveel van het goede was. ‘Een gelijkspel had terecht geweest, maar dat je ze nog maakt is natuurlijk fijn.’

In Spanbroek was het treffen tussen VVS’46 en Hollandia T voor rust van beide kanten niet goed te noemen. ‘Bij ons was het voetballend slecht. Verdedigend stond het niet goed en we waren niet scherp’, vervolgde de oefenmeester. Met het inbrengen van Jordi Hoorn en Jordy Bakkum werden er twee wissels ingebracht. Met succes. ‘We kregen meer grip en kregen minder kansen tegen. Voor rust hield Vienes Tijsen ons in de wedstrijd.’

Terwijl de blessuretijd was ingegaan kon de ploeg uit Tuitjenhorn juichen. Een afgeslagen bal werd door Jordi Hoorn met het linkerbeen fraai binnen geschoten. Niet veel later tikte Jordy Bakkum, na een individuele actie van Hoorn, bij de tweede paal binnen. ‘We staan nu in de middenmoot. Ik ben dik tevreden. Nu even lekker twee weken niets.’

VVS’46 – Hollandia T 0-2 (0-0)
0-1 Jordi Hoorn
0-2 Jordy Bakkum