SCHAGEN - Op zondag 8 april organiseert Volleybalvereniging De Boemel zoals elk jaar weer een School Moves Volley schoolvolleybaltoernooi. Alle basisscholen uit Waarland, Dirkshorn, Stroet, Sint Maarten, Sint Maartensbrug, Burgerbrug, Schagerbrug, Schagen en Tuitjenhorn kunnen meedoen.   

Voorafgaand aan het toernooi mogen de kinderen gratis volleyballessen volgen bij Volleybalvereniging de Boemel. De gratis lessen zullen in maart worden gegeven, op dinsdagen van 17.15 tot 18.30 uur in de Harenkarspelhal in Tuitjenhorn.  Geef je dus snel op!

Schrijf je in
Een team moet bestaan uit minimaal 4 kinderen en maximaal 6 kinderen van ongeveer de zelfde leeftijd. Elk team moet ook een eigen coach hebben om het team te begeleiden. Het is niet verplicht om de gratis volleyballessen te volgen. Je kunt ook zonder de lessen meedoen aan het School Moves Volley schoolvolleybaltoernooi. Volleybalvereniging De Boemel stuurt met veel plezier een speluitleg toe. Wil je wel mee trainen maar kan je niet mee doen met het toernooi, dat kan ook.

Alle kinderen vanaf groep 3 (of vanaf 6 jaar) tot en met groep 8 zijn welkom bij de gratis volleyballessen.

Je kunt je team inschrijven door vóór 3 april een mail te sturen naar schoolvolleybaltoernooi@gmail.com. Zet in dat mailtje de naam van de spelers, in welke groep zij zitten, op welke school, de naam van het team en de naam- en adresgegevens en telefoonnummer van de coach.  Het toernooi is op zondag

 8 april van 11:00 uur t/m 16:00 uur in de Harenkarspelhal in Tuitjenhorn. Het toernooi start met een korte opwarmtraining met speluitleg.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Volleybalvereniging De Boemel, www.de-boemel.nl, schoolvolleybaltoernooi@gmail.com