SCHAGEN - Geen verplichtingen en toch een nieuwe sport uitproberen? Dat kan nu weer met JouwSportProject! Voor maar een paar euro kan je bij heel veel verschillende sportverenigingen vrijblijvend een paar lessen uitproberen. Jong en oud kan op deze manier goedkoop kennismaken met een nieuwe sport.

De Nationale Sportweek is net weer achter de rug. Misschien heeft u aan één van de vele gratis activiteiten meegedaan, misschien is het er niet van gekomen. Goede voornemens om meer te bewegen blijven soms bij voornemens. U wilt zich niet vastleggen, of u weet niet goed of u een bepaalde sport wel leuk vindt. Met het JouwSportProject verbindt u zich nergens aan, u kunt een sport een paar lessen uitproberen en het is ook nog eens heel erg goedkoop. Iedereen kan meedoen; kinderen, volwassenen en ouderen in Schagen en Hollands Kroon.

Welke sporten?
Er zijn verschillende periodes, waarvan de inschrijving van de eerste periode net is gestart. Deze periode duurt tot de kerstvakantie. In elke periode is het aanbod anders, afhankelijk van welke verenigingen zich inschrijven. Er is voor ieder wat wils! Op onze speciale JSP-website kunt u daar een overzicht van zien en zich ook al inschrijven. Om mee te kunnen doen aan de sportlessen bij de vereniging is vooraf inschrijven noodzakelijk. Dat kan via schagen.inschrijventeamsportservice.nl/

Meer informatie?
Voor een paar euro kun je vier keer meedoen zonder verdere verplichtingen, zoals direct lid worden. De lessen worden gegeven door ervaren en gediplomeerde trainers bij gerenommeerde sportverenigingen. Heb je nog vragen? Stuur een mail naar Rina Blondeau rblondeau@teamsportservice.nl voor meer informatie of bel tijdens kantoortijden naar: 0224 – 21 4774. Meer informatie op jouw.teamsportservice.nl/schagen.