TUITJENHORN - Hollandia T. heeft de competitie in de derde Klasse B hervat met een verrassende overwinning op het hoger aangeslagen Saenden. Eem doelpunt uit een vrije trap van Koen Hollenberg bleek genoeg voor de zege. Door de overwinning klimt de formatie uit Tuitjenhorn van de dertiende naar de tiende plaats. Saenden, dat bij winst derde had kunnen worden, moet even pas op de plaats maken met betrekking tot de bovenste plaatsen.

Hollenberg maakte de enieg treffer in de tweede helft vanuit een vrije trap van zo'n 25 meter. Daarvoor was saenden in de eerste helft weliswaar iets beter, maar tot echt grote kansen kwam de ploeg uit Wormerveer niet.

Na het doelpunt bracht trainer Rene Reijinga extra aanvallende krachten in, maar ook dit leverde niet veel op. Sterker, de thuisploeg was in de tegenaanval zelfs gevaarlijker. Zo miste invaller Van Wichen nog een levensgrote kans in de slotfase. De vreugde om de 1-0 zege was er niet minder om na afloop in Tuitjenhorn.