SPANBROEK - In de middenmoot van de 3e klasse A heeft Hollandia T een belangrijke uitzege weten te boeken bij VVS '46 en kruipt zodoende weer richting de subtop. De ploeg van trainer/coach Jeffrey Androg won met 1-2 in Spanbroek.

De basis voor de winst werd gelegd in de eerste helft toen Hollandia T prima speelde en via treffers van Job van de Gulik en Teun Beers een verdiende voorsprong pakte. In die fase hadden de gasten zelfs nog een doelpuntje meer kunnen maken gezien de kansen.

Doordat VVS '46 vroeg in de tweede helft tegen scoorde via Frank Koenis werd het beeld anders. De thuisploeg geloofde weer in de kansen en ging vol de strijd aan. Hollandia bleef met hangen en wurgen overeind, zelfs nadat Rens Klijbroek zijn tweede gele kaart zag.

Door de zege staat Hollandia T nu zevende met twintig behaalde punten. VVS '46 heeft vier punten minder en staat negende. Komende zondag speelt Hollandia T thuis tegen Spirit '30 terwijl VVS '46 dan de derby bij DWB speelt.

Foto's: Cees Verhage Fotografie