WARMENHUIZEN - Op woensdag 5 januari 2022 organiseert Holland Sport voor de derde maal een Sportspektakel in Warmenhuizen. Speciaal voor deze dag wordt Sporthal De Doorbraak omgetoverd tot een sport- en spelparadijs voor kinderen in de leeftijd van 1 t/m 12 jaar. Zij mogen lekker komen springen, klauteren en klimmen.

Kinderen van 1 t/m 5 jaar zijn van 10.00-12.00 uur welkom (€ 4,50), kinderen van 6-12 jaar kunnen zich van 13.00-16.00 uur uitleven (€ 5,50). Vooraf aanmelden is noodzakelijk, dit kan via www.noordhollandactief.nl.

De kinderen kunnen zich deze dag naar hartenlust uitleven op grote luchtkussens en onder ervaren begeleiding meedoen aan verschillende sportactiviteiten. Voor de allerkleinsten wordt er een loopfiets parcours opgezet, je kunt ook je eigen loopfiets meenemen. De oudere kinderen kunnen gratis deelnemen aan diverse sportclinics zoals freerunnen.

Openingstijden
De Dreumesochtend voor kinderen in de leeftijd van 1 t/m 5 jaar start om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur; het Sportspektakel voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar begint om 13.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Kinderen van BSO's, kinderdagverblijven en groepen zijn uiteraard van harte welkom (graag van tevoren reserveren, u betaalt een aangepast tarief).

Entree
De kosten voor de Dreumesochtend bedragen € 4,50 per kind. Voor het Sportspektakel betaalt u € 5,50 per kind. Bij de jongste doelgroep sporten de ouders met de kinderen mee, zij dienen een Corona Toegangsbewijs (QR-code) te tonen bij de toegang. Bij de oudere kinderen is geen publiek toegestaan, uiteraard houden we ons hierbij aan de op dat moment geldende coronamaatregelen.

Aanmelden en meer informatie
U kunt uw kind(eren) aanmelden via www.noordhollandactief.nl. Voor meer informatie kunt u terecht bij Rianne de Groot, r.degroot@hollandsportbv.nl of 06-21185753.