SCHAGEN - Donkere maanden? Bij TAS'82 train je altijd in het licht, onder leiding van gediplomeerde trainers en voor ieder niveau toegankelijk. De laatste maand van dit jaar train je gratis mee en is het mogelijk kennis te maken met DE atletiekvereniging van de Noordkop. Ons cadeau voor jou deze maand. Wacht niet met goede voornemens tot het nieuwe jaar, maar kom nu alvast in actie en wij laten je ervaren dat het mogelijk is te ontspannen door inspannen.


Veel mogelijkheden
Trainen bij TAS'82 is dagelijks mogelijk. Ben jij een beginnende loper of heb je al ervaring en ben je goed getraind? Wij helpen iedereen zijn/ haar doelen te bereiken. Van persoonlijke schema's tot gezamenlijke trainingen. In deze tijd vinden sommige mensen het lastig zichzelf te motiveren en de stap te zetten om tot actie te komen. Des te prettiger is het om een stok achter de deur te hebben. Trainen in groepsverband motiveert en stimuleert en dat laten wij jou ervaren. Waarom wachten tot het nieuwe jaar?

Wandelbootcamp en hardlooptrainingen
Ben je geen hardloper, maar wil je ook meer uitdaging tijdens het wandelen? Dan zijn de wandelbootcamptrainingen zeer geschikt om eens uit te proberen. Elke maandag van 19.15-20.15 uur voor beginners en van 20.15-21.15 uur voor de gevorderde wandelaar. Wandelbootcamp is wandelen in verschillende tempo's in combinatie met spierversterkende oefeningen. Op woensdagavond is er nog sportief wandelen van 19.30-20.30 uur.

Hardlooptrainingen zijn er op maandag van 19.45-21.00 uur, dinsdagmiddag van 16.00-17.15 uur, dinsdagavond van 19.30-21.00 uur en donderdagavond van 19.30-21.00 uur. Deze trainingen vinden plaats op de atletiekbaan van Schagen (achter de Spartahal). Loop jij liever in het bos van Schoorl? Op zaterdagochtend geven onze trainers daar training.

Jeugd
De junioren, jongeren tussen de 11 en 18 jaar, trainen elke maandag en woensdag van 19.00-20.00 uur op de atletiekbaan. Ook zij zijn de maand december welkom om gratis te komen trainen. De pupillen trainen elke woensdag van 17.00-18.00 uur in de gymzaal van het Regius College en kunnen kennismaken met alle onderdelen van atletiek. Wat dacht je van verspringen, hoogspringen en kogelstoten? Kom jij een kijkje bij ons nemen?

Wil jij deze maand gratis meedoen? Stuur dan een mail met je gegevens naar: pr@tas82.nl of bel naar Ton Berkhout: 06-53214380 dan zien wij jou snel bij ons op de atletiekbaan.
Besluit je voor het einde van het jaar lid te worden, dan betaal je geen inschrijfgeld.