SCHAGEN - Op woensdagmiddag 29 maart organiseert Sportservice Schagen twee activiteiten binnen de Gemeente Schagen. In St. Maarten wordt er een gratis handbalclinic met sportinstuif gegeven, in Schagen is er die middag een gratis tennisclinic met daarnaast ook een sport/spelinstuif.

Handbal

In St. Maarten kunnen kinderen uit groep 3 t/m 8 naast het volgen van een handbalclinic nog over de stormbaan van Sportservice Schagen klimmen en klauteren. Ook kun je daarnaast ander sport- en spelmateriaal uitproberen. Dit alles in samenwerking met handbalverenining D.E.S. uit St. Maarten, die jullie tijdens de handbalclinic kennis willen laten maken met de actieve, pittige en uitdagende balsport handbal. Locatie van deze activiteit is Sportparklaan 7 in St. Maarten (sportvelden Sint Boys - D.E.S) en het is van 14.30 – 16.00 uur.

Tennis

In Schagen kun je die middag sportief bezig zijn bij de Schager Tennis Club (STC) tijdens een tennisclinic, verzorgd door trainers van TennisNed. Deze clinic is bedoeld voor kinderen uit groep 3 t/m 8 om op een vrijblijvende manier kennis te maken met de leuke sport tennis. Ook hier zijn er naast de clinic andere spelletjes die je kunt spelen. De clinic met instuif is van 14.30 – 16.00 uur op de tennisbanen van STC aan de Wilgenlaan 1c in Schagen.

Gratis 

Deelname is voor beide activiteiten gratis, kinderen die mee willen doen kunnen gewoon komen, sportmaterialen zijn aanwezig, opgeven van tevoren is niet nodig, sportieve kleding is wel gewenst. Kom je uit de buurt van St. Maarten of Schagen sluit woensdag 29 maart dan gezellig aan bij één van deze activiteiten en ontdek zo ook of je handbal of tennis leuk vindt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportservice Schagen tel: 0224-214774 of mail: sdewit@sportservicenoordholland.nl