SCHAGEN/WAARLAND - In het door corona geteisterde voetbalseizoen hebben in ieder geval twee regionale trainers gekozen voor een langer verblijf bij hun huidige club. Martijn Gootjes (foto) zal ook komend seizoen de scepter zwaaien bij Schagen United en hetzelfde geldt voor Ivo Rohling bij Con Zelo.


Gootjes en Schagen United kwamen op de laatste dag van 2020 tot overeenstemming tot de verlenging van het contract. De voormalige spits is bezig aan zijn eerste seizoen bij de fusieclub. Ondanks dat het seizoen wederom voortijdig is afgebroken heeft Gootjes met zijn manier van werken voor voldoende vertrouwen gezorgd bij zowel spelersgroep, technische commissie als bestuur. 'Er is dan ook geen enkele reden om de samenwerking niet te continueren', aldus de ambitieuze vierdeklasser.

Ook Ivo Rohling is aan zijn eerste seizoen bezig bij promovendus Con Zelo, een club waar hij al eerder werkte in het seizoen 2008-2009. Onder leiding van de Warmenhuizer, voormalig trainer van o.a. Schagen, VIOS W en VVW, begon men moeizaam aan het seizoen in de derde klasse, maar zowel trainer, spelersgroep als bestuur zijn positief over de samenwerking en willen deze dan ook graag voortzetten in het nieuwe seizoen.