LANGEDIJK - Noteer zaterdag 20 januari 2018 alvast in je agenda want dan organiseert de Langedijker Sportunie alweer de tweede editie van de Geestmerambachtloop en die wil je niet missen natuurlijk!

Zowel doorgewinterde als recreatieve hardlopers kunnen het nieuwe jaar sportief gaan inluiden en hebben dit jaar de keuze tussen vijf of tien kilometer. Er zijn verschillende leeftijdsgroepen dus iedereen kan op zijn of haar eigen niveau deelnemen.

Het parcours loopt door het Geestmerambacht, een prachtig recreatiegebied waar vele bezoekers de weg ernaar toe al gevonden hebben voor een wandeling of dagje aan het water, dus de deelnemers kunnen tijdens de loop heerlijk genieten van de omgeving en uitzicht over het meer.

Uiteraard zijn er weer allerlei stands aanwezig met niet alleen producten en diensten op sportief gebied, ook de inwendige mens wordt niet vergeten.

De start van de eerste ronde is om 12.45 uur. De eerste inschrijvingen zijn al binnen dus wacht niet langer en schrijf je in via http://www.langedijker-sportunie.nl/sport-unie/geestmerambachtloop/.