SCHAGEN - Afgelopen zaterdag werd geen succes voor de zaterdagteams in de regio Schagen. Waar SRC nipt onderuit ging, moest Kleine Sluis een flinke nederlaag slikken.


Purmersteijn - Kleine Sluis 3-0
In Purmerend werd het een teleurstellende middag voor Kleine Sluis. De ploeg uit Anna Paulowna was met twee overwinningen uit twee duels gedeeld koploper, maar Purmersteijn bleek een stuk sterker. Bij de rust stond er al een 2-0 tussenstand op de borden waardoor de uitdaging voor de bezoekers nog lastiger werd. De achterstand kon niet worden ingehaald. Sterker nog, Purmersteijn liep uit naar 3-0 en blijft daardoor zonder puntverlies bovenin meedraaien in de vierde klasse.

SRC - Saenden 1-2
In Schagen kon ook SRC geen punten bijschrijven. Een domper, want in de eerste speelronden pakte de ploeg ook al geen punten. Voor de bezoekers uit Wormerveer is het de tweede overwinning na drie wedstrijden en dus kunnen zij wel tevreden terugkijken op de start van het nog wel prille seizoen. SRC komt volgende week niet in actie, over twee weken wacht een uitwedstrijd bij het sterke Flamingo's 64.