REGIO – Zowel Kleine Sluis als SRC zijn er niet in geslaagd om punten te pakken. Waar de ploeg uit Anna Paulowna de koploper trof, nam SRC het op tegen een laagvlieger.

Kleine Sluis – Purmersteijn 0-4
Tegen koploper Purmersteijn kon Kleine Sluis niet stunten. Halverwege keek de ploeg al tegen een 0-2 achterstand aan. Na rust kreeg de ploeg er nog twee om de oren. ,,We hebben nul kansen gehad” zei Reinier Wagner na afloop. ,,We hebben hard gewerkt”

Dat de ploeg verloor van Purmersteijn verloor was geen verrassing. ,,Het was precies wat er te verwachten viel”.

Saenden – SRC 3-1
Op bezoek bij Saenden verloor SRC met 3-1. Met een tiende plaats kent SRC geen florissant seizoen. Tegen Saenden viel er eveneens weinig te genieten. ,,Het was absoluut niet wat we er van verwacht hadden" zei Kay Korevaar. De voorbereiding was zeer rommelig. ,De scheidsrechter kon het niet vinden. Uiteindelijk moest er een andere scheidsrechter komen waardoor we ongeveer 45 minuten later begonnen".

Tegen het fysieke Saenden verloor SRC dus met 3-1. Waren fysieke gasten. ,,Die gasten gooien de beuk erin en daar hebben ze ons op afgetroefd" vervolgt Korevaar. ,,Halverwege de eerste helft schiet hun spits de bal vanaf twintig meter in de bovenhoek. Een schitterende goal".

Nadat de thuisploeg de 2-0 had gemaakt, scoorde Colin de Moel de aansluitingstreffer. ,,We gingen het laatste kwartier alles op alles spelen. In laatste vijf minuten stond ik in de spits en counterden zij naar 3-1".