DEN HELDER - Of je nu een ervaren wielrenner bent of net begint, deze tocht is voor iedereen die de passie voor fietsen deelt en een positieve impact wil maken voor hun gemeente. Verleg jij je grenzen en begin je aan de fietstocht van maar liefst 120 kilometer? Of verbreek jij je recordtijd in een ronde van 30 kilometer?

Op 2 juli dagen we je uit om deel te nemen aan een onvergetelijke dag vol sportieve uitdagingen, plezier en het steunen van een belangrijk doel. Samen zullen we kilometers maken, grenzen verleggen en het verschil maken!

Naast het genieten van de prachtige routes en de sfeer van verbondenheid, krijg je ook de kans om andere enthousiaste wielrenners te ontmoeten die jouw passie delen. Dus haal je fiets uit de garage, trek je wieleroutfit aan en sluit je aan voor een dag vol sportiviteit en solidariteit!

Het maakt niet uit hoe oud je bent of hoeveel ervaring je hebt, iedereen kan meedoen. Want het goede doel steunen… dat doen we samen! Elke kilometer die jij aflegt telt mee voor een bijdrage aan het goede doel van dit jaar: Jeugdwerk in de Kop van Noord-Holland.

Langs de routes zijn genoeg nieuwe plekken te ontdekken. Geniet van het uitzicht, frisse lucht en gezelligheid. Er is voor elk gezinslid iets te beleven!

Het is tijd om de wind in je haren te voelen, de weg onder je banden te voelen trillen en de kracht van je pedalen te ervaren. Tour de Soes staat voor de deur!

Schrijf je snel in via tourdesoes.nl