T VELD – Duncan Muskiet en VZV hebben overeenstemming bereikt over een contractverlenging. Terwijl het seizoen nog niet eens halverwege is, kwamen beiden partijen bij elkaar om te praten over het volgende seizoen. Met succes, want Muskiet zwaait ook volgend seizoen de scepter in ‘T Veld.

Duncan Muskiet is bezig aan zijn eerste seizoen. “De club heeft bij verschillende spelers gepolst hoe ze mij als trainer vonden. Ze waren erg content, wat resulteerde in de uitnodiging voor een gesprek. “Ze wilden alles graag snel vastleggen. Afgelopen week hebben we een gesprek gehad, en van beiden partijen was er tevredenheid waardoor we met een jaar hebben verlengd. De vroege uitnodiging gaf mij vertrouwen”. licht Muskiet toe.

Ontwikkeling
Met Muskiet behaalde VZV tot dusver vier punten. “Ondanks alles zijn ze toch tevreden” lacht de coach. Ondanks de huidige voorlaatste plaats, is er de nodige ontwikkeling bij de ploeg. “We hebben een hele jonge groep. Op trainingen zie ik dat we stappen maken, en dat zie je soms ook terug in de wedstrijden” aldus Muskiet, die niet de enige is die doorgaat. “Met het huidige technische team wil ik door. In principe blijft iedereen”. Naast de coach verlengden ook zijn assistent Kevin Stam, keeperstrainer Jaap Scheffer en verzorgster Lenneke van Bleissem.